h

Nieuws uit 2009

12 december 2009

SP Emmen op werkbezoek bij SP Hoogeveen.

Twee afgevaardigden van de SP in Emmen hebben op vrijdagavond 11 december een bijeenkomst in Hoogeveen bezocht. Deze bijeenkomst was georganiseerd door de SP-Hoogeveenter wille van de flatbewoners van De Arend. De bedoeling van de woningcorporatie Domesta is om deze te slopen. Dat werd de bewonersvereniging heel stilletjes en onder embargo eventjes verteld. Het kwam nog eerder in de pers dan dat de bewoners het konden weten. En dit terwijl de grote meerderheid van de bewoners zeer tevreden zijn met hun flatwoningen. Dat bleek uit de door hun gehouden enquête.

Lees verder
11 december 2009

Kerngroep heeft verkiezingsprogramma en de campagne besproken

Maandag 7 december waren er een 10 tal SP'ers in de Marke om het verkiezingsprogramma voor te bespreken. Dit is een hele gezellige avond geworden waarin we gepraat hebben over de punten waar we de komende 4 jaar voor willen strijden. Wij willen welzijn terugbrengen in de gemeente. Welzijn is het welbevinden van de mensen in lichamelijk en geestelijk opzicht. Dit is dus toe te passen op alle beleidstereinen.

Lees verder
29 november 2009

EMCO

Na een actie aan de poort van EMCO. waarbij we folders hebben uitgedeeld om te weten te komen wat er leeft bij de medewerkers heeft de SP een telefoonlijn opengesteld voor de mensen om hun verhalen te vertellen, goede of slechte verhalen. Deze verhalen zijn verzameld in een rapport. In het rapport hebben we specifiek ervoor gekozen er geen conclusies aan te verbinden omdat de ervaringen van de mensen voor zichzelf spreken.

Lees verder
16 november 2009

AOW-actiedag op 21 november TT Hal Assen

Inmiddels is duidelijk dat veel mensen tegen de kabinetsplannen zijn. De FNV wil dat de leden van de Eerste en Tweede Kamer luisteren naar wat het Nederlandse volk wil. Daarom wordt er actie gevoerd.De bijeenkomsten vinden plaats tussen 11.00 en 13.00 uur in vier verschillende plaatsen door het hele land. Het programma wordt opgeluisterd met muziek. De SP is ook tegen de verhoging van de AOW leeftijd.Steun daarom het FNV en kom naar hun manifestatie. Oproep aan iedereen die tegen de verhoging van de AOW leeftijd is. SP leden en niet leden: KOM NAAR ASSEN !!!

Lees verder
11 november 2009

SP-jongeren bundelen hun krachten.

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering van de SP Emmen heeft de nieuw opgerichte ROOD-afdeling Emmen, de jongerenorganisatie van de SP, zich voor het eerst voorgesteld. Namens de landelijke ROOD-organisatie was Gijs Houtbeckers (ex-voorzitter) aanwezig en sprak de zaal toe. Daarna werden de doelstellingen uitgelegd en er is gediscussieerd over politieke onderwerpen die met name jongeren aangaan.

Lees verder
9 november 2009

Leden SP Emmen hebben kieslijst vastgesteld.

Maandagavond tijdens de ledenvergadering hebben de leden van de SP Emmen de definitieve kieslijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2010. Inzet van de SP Emmen bij deze gemeenteraadsverkiezingen is minstens 6 zetels.

Lees verder

Pagina's

U bent hier