h

Nieuws uit 2019

8 november 2019

Begrotingsvergadering Emmen

Foto: SP

Maandag 4 november was het weer tijd voor de begrotingsvergadering van de gemeente Emmen. Waar die normaal gesproken over 2 dagen verdeeld is werd het dit keer in 1 dag gedaan. Dat kon ook vrij gemakkelijk aangezien er alleen maar besloten werd op hoofdlijnen en de intentie om te bezuinigen via de beruchte kaasschaaf. De lastige invuloefening van waar wel en waar niet en hoeveel te bezuinigen gaat nog komen.

Lees verder
9 mei 2019

Politiek café met Sadet Karabulut

Foto: SP

SP Emmen houdt maandag 20 mei een politiek café in het supportershome van het stadion ‘De Oude Meerdijk’. Tweede Kamerlid Sadet Karabulut zal spreken over de permanente oorlog waar we in lijken te zitten. Elke dag worden we geconfronteerd met berichten en foto's over dreigingen, aanslagen, vluchtelingen en hongersnood. Van een menswaardig bestaan is voor een groot aantal mensen al lang geen sprake meer. Reden om na te denken over oorzaken en oplossingen. In dit kader is het absoluut van belang wat er in Europees verband wel of niet gedaan wordt. En laten de EU-verkiezingen nu net voor de deur staan, op donderdag 23 mei as. kunt u uw stem uitbrengen.

Lees verder
5 april 2019

Besluitvorming Wildlands 28 maart

Foto: SP

Donderdag 28 maart jl heeft de gemeenteraad van Emmen ingestemd met het 'reddingsplan' voor Wildlands! Een ruime meerderheid, maar niet met de instemming van de SP! Lees hieronder onze bijdrage uitgesproken door Marc Kuiper.

Lees verder
22 maart 2019

Wildlands

Foto: SP

Ook het businessplan van Wildlands werd donderdag 21 maart in de commissievergadering besproken. Lees hieronder onze bijdrage....

Lees verder
22 maart 2019

Begrotingswijzigingen 2019-2023

Foto: SP

Donderdag 21 maart was er een commissievergadering waarin de bijstelling van de meerjarenbegroting werd besproken. Lees hieronder onze bijdrage....

Lees verder
15 maart 2019

Vandaag was de Politieke-Partijen-Karavaan in Emmen!

Foto: SP

En het werd nog knap gezellig!

Lees verder

Pagina's

U bent hier