h

Nieuws uit 2007

23 december 2007

Motie van wantrouwen tegen wethouder Kuper

Donderdag 20 december hebben de fracties van de VVD, DOP, BGE, GroenLinks en de SP gezamenlijk een motie van wantrouwen ingediend tegen wethouder Jan Kuper. De motie werd niet gesteund door de PvdA, CDA en Christen Unie en daardoor was de motie verworpen. Dit hadden we uiteraard ook verwacht.

Lees verder
23 december 2007

Fractienieuws december 2007

De maandelijks verantwoording over onze politieke activiteiten in de raad.

Lees verder
4 december 2007

Fractienieuws november 2007

De maandelijks verantwoording over onze politieke activiteiten in de raad.

Lees verder
28 november 2007

Kabinet laat Noorden zitten, SP blijft pleiten voor Zuiderzeelijn

"Een unieke kans om de Randstad uit te breiden wordt gemist en het Noorden wordt afgescheept met een afkoopplan waar men niet op zit te wachten." Dat is de conclusie van SP-Kamerlid Emile Roemer nu kabinet en coalitiepartijen afzien van de Zuiderzeelijn. Minister Eurlings torpedeerde het plan voor een hoogwaardige spoorlijn tussen de Randstad en het Noorden.

Lees verder
13 november 2007

SP Motie uitgevoerd

Emmen krijgt sportpas voor kinderen, dankzij de SP
De gemeente Emmen ontwikkelt een sportpas voor kinderen van de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen en de klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs.

Lees verder
9 november 2007

Begroting 2008

Jaarlijks vinden de Algemene Beschouwingen plaats. De Algemene Beschouwingen zijn een goed moment om terug te kijken en de balans van het afgelopen (politieke) jaar op te maken èn om te kijken naar de ontwikkelingen in de nabije toekomst.

Lees verder

Pagina's

U bent hier