h

Nieuws uit 2020

12 november 2020

Mondkapjes voor Minima

Foto: onbekend / google

Mooi dat de gemeente Emmen na onze schriftelijke vragen over gratis mondkapjes voor de minima, dit ook zo snel geregeld heeft.

Lees verder
6 november 2020

Begroting deel twee...

Foto: onbekend / google

Tweede termijn begroting 2021

Lees verder
3 november 2020

Begroting 2021

Foto: onbekend / google

Maandag 2 november was de eerste dag waarop de gemeentelijke begroting voor 2021 behandeld werd. Donderdag 5 november is de tweede termijn en stemming.

Lees verder
31 oktober 2020

SP START ONDERZOEK NAAR VEILIGHEID VECHTDALLIJN ZWOLLE-EMMEN

Foto: Serge Vlinkenvleugel / RTV Drenthe

De SP is een onderzoek gestart onder reizigers en personeel van Arriva naar de sociale veiligheid op de Vechtdallijn tussen Zwolle en Emmen. Eerder werd in de media bericht over groeiende overlast op de lijn. De SP-fracties in Drenthe en Overijssel stelden daar toen al vragen over. Vandaag zijn SP’ers op station Emmen coronaproof in gesprek gegaan met reizigers. Personeel en reizigers worden opgeroepen de enquête digitaal in te vullen. Het onderzoek is een samenwerking van de Statenfracties in Drenthe en Overijssel met de SP-afdelingen Zwolle en Emmen.

Lees verder
20 april 2020

Coronaproof?

Foto: onbekend / google

De huisvesting van uitgeprocedeerde asielzoekers is mogelijk niet coronaproof. Dat heeft mogelijk gevolgen voor de veiligheid voor de hele omgeving. Om dat duidelijk te krijgen, hebben we vragen gesteld aan de burgemeester.

Lees verder
17 maart 2020

Afgelast

Foto: SP

Zoals u inmiddels heeft vernomen is heel Nederland in de ban van het coronavirus. De maatregelen die getroffen zijn willen wij als SP graag respecteren en daarom zijn alle geplande bijeenkomsten en vergaderingen de komende tijd afgelast. De nieuwe leden avond van vanavond zal dus niet door gaan! Er wordt een nieuwe datum gepland voor deze bijeenkomst en de genodigden zullen via een brief de nieuwe uitnodigingen ontvangen. Ook heeft de gemeente Emmen alle raad en commissievergaderingen geschrapt. We nemen het advies om sociale contacten te mijden ter harte en daarom overleggen we belangrijke punten via een internet verbinding. Heeft u vragen over hoe we als SP de komende tijd te werk zal gaan? Vul dan het contactformulier in op onze website en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we hopen snel weer in contact te komen met onze leden en niet leden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier