h

Nieuws uit 2020

20 april 2020

Coronaproof?

Foto: onbekend / google

De huisvesting van uitgeprocedeerde asielzoekers is mogelijk niet coronaproof. Dat heeft mogelijk gevolgen voor de veiligheid voor de hele omgeving. Om dat duidelijk te krijgen, hebben we vragen gesteld aan de burgemeester.

Lees verder
17 maart 2020

Afgelast

Foto: SP

Zoals u inmiddels heeft vernomen is heel Nederland in de ban van het coronavirus. De maatregelen die getroffen zijn willen wij als SP graag respecteren en daarom zijn alle geplande bijeenkomsten en vergaderingen de komende tijd afgelast. De nieuwe leden avond van vanavond zal dus niet door gaan! Er wordt een nieuwe datum gepland voor deze bijeenkomst en de genodigden zullen via een brief de nieuwe uitnodigingen ontvangen. Ook heeft de gemeente Emmen alle raad en commissievergaderingen geschrapt. We nemen het advies om sociale contacten te mijden ter harte en daarom overleggen we belangrijke punten via een internet verbinding. Heeft u vragen over hoe we als SP de komende tijd te werk zal gaan? Vul dan het contactformulier in op onze website en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we hopen snel weer in contact te komen met onze leden en niet leden.

Lees verder
1 februari 2020

Unanieme steun voor motie LEF! en SP

Foto: onbekend / google

De gemeenteraad van Emmen heeft de motie van LEF! en SP unaniem aangenomen en laat daarmee zien als geheel achter onze inwoners te staan. De gemeente gaat nu de situatie in kaart brengen en samen met de inwoners oplossingen zoeken. Die moeten dan gevonden worden in samenspraak met de provincie, Enexis, Waterschap en NAM.

Lees verder

U bent hier