h

Nieuws uit 2004

3 november 2004

De SP afdeling Emmen roept de gemeente op het dakloosheidprobleem aan te pakken.

Het signaleren van slapende daklozen in de beschutte gemeenschappelijke ruimte van de entree van een flatgebouw aan het Noorderplein is voor de SP-afdeling Emmen aanleiding geweest het gemeentebestuur te wijzen op diens verantwoordelijkheid om ook in onze gemeente het recht op wonen, een van de belangrijke mensenrechten, te respecteren en te realiseren.

Lees verder
27 oktober 2004

Jan in Coevorden: Een sucessvolle avond

Op woensdagavond 27 oktober was Jan Marijnissen te gast in Coevorden. In een goedgevulde zaal in de Nieuwe Veste heeft hij ons op een avond vol informatie, achtergronden en kritische aspecten getrakteerd. Het kabinetsbeleid werd met harde feiten genadeloos te kijk gezet. Dit gebeurde vaak op een zeer humoristische en cynische wijze zoals we die zo goed van Jan kennen.

Lees verder
21 oktober 2004

Interview met Rick Denkers

Rick Denkers is geinterviewed in het programma "Van toen en nu" bij Radio Emmen.

Lees verder
17 oktober 2004

SP sprak in

Hieronder volgt de tekst zoals die is ingesproken op 14-10-2004 tijdens de commissievergadering, bestuur, economie en middelen.

Lees verder
2 oktober 2004

SP Drenthe doet mee aan de demonstratie in Amsterdam

Op initiatief van de SP-afdeling Emmen zijn zaterdagochtend 2 bussen vertrokken gevuld met demonstranten uit Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk richting de grote manifestatie in Amsterdam. In Hoogeveen hebben we nog wat extra mensen opgepikt die inzagen dat ze met de trein niet meer op tijd in Amsterdam aankwamen.

Lees verder
26 september 2004

Ga mee demonstreren tegen het kabinetsbeleid

Op zaterdag 2 oktober demonstreren zowel de vakbonden als platform "Keer het tij" in Amsterdam tegen het beleid van kabinet Balkenende 2. Volgens ons is het van enorm belang dat de demonstratie een groot succes wordt. Wij roepen daarom iedereen op mee te doen. Om dit voor iedereen mogelijk te maken regelen we goedkoop busvervoer uit Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Meppel.

Lees verder

Pagina's

U bent hier