h

Nieuws uit 2014

31 december 2014

Nieuwjaarsbijeenkomst SP Drenthe in Dierentuin Emmen

Foto: Dierenpark Emmen

SP-leden zijn zaterdag 17 januari hartelijk welkom in de Dierentuin. De partij houdt dan haar Drentse nieuwjaarsbijeenkomst. Op dat moment gaat ook de verkiezingscampagne voor de statenverkiezingen van start. Een stem op de SP telt op 18 maart dubbel: Voor een 100% sociaal Drenthe en tegelijkertijd een Drentse rode kaart voor het kabinet.

Lees verder
6 december 2014

Huur te duur, een vraag....

Foto: onbekend

De SP voert actie tegen te hoge huren. En de Nederlandse Woonbond maakt vandaag melding van te rijke woningcorporaties. Daarom heb ik een paar sommetjes gemaakt. Dat beetje rekenwerk leverde meer vraagtekens op dan antwoorden.

Lees verder
27 november 2014

SP presenteert noodfonds voor de sociale werkvoorziening

Ook in 2015 moeten arbeidsgehandicapten zekerheid hebben van hun baan en inkomen. Dat stelt SP-Kamerlid Sadet Karabulut in aanloop naar de begrotingsbehandeling van het ministerie van Sociale Zaken in de Tweede Kamer. Daarom presenteert Karabulut een noodfonds om volgend jaar 10.000 arbeidsgehandicapten aan het werk te houden. Met dit noodfonds kunnen tijdelijke contracten in sociale werkplaatsen worden omgezet in vaste contracten. Ook kunnen de duizenden mensen die op de wachtlijst voor de sociale werkvoorziening staan een arbeidsplek krijgen.

Lees verder
15 november 2014

De Zo-Krant is er weer!

Andere partijen informeren de burger alleen tijdens verkiezingstijd, de SP doet dat het hele jaar door. Daarom heeft de SP een krant die vier keer per jaar uitkomt.

Lees verder
1 november 2014

SP OPENT MELDPUNT ‘HUUR TE DUUR’

In twee jaar tijd zijn de huren gemiddeld met ruim 9 procent gestegen. Daarmee zijn de huren in 25 jaar tijd in totaal met maar liefst met 62 procent verhoogd.

Lees verder
1 november 2014

Red de zorg en help mee!

Kom op zaterdag 8 november naar Spuiplein, Den Haag! 

Lees verder

Pagina's

U bent hier