h

Red de zorg en help mee!

1 november 2014

Red de zorg en help mee!

Kom op zaterdag 8 november naar Spuiplein, Den Haag! 

Op 8 november is namelijk de aftrap van de referendumcampagne georganiseerd door de FNV. De zorgwet WLZ is nu door de Tweede Kamer, maar moet nog door de Eerste Kamer. Met een andere belangrijke zorgwet (WMO) is dat vorige keer maar met één stem verschil gelukt. Wij moeten dus 8 november aan de Eerste Kamerleden duidelijk maken dat zulke grote bezuinigingen op de zorg echt niet kunnen. Als de Eerste Kamer wél instemt met de wet, is onze strijd nog niet verloren want dan gaan we een referendum organiseren waarbij álle Nederlanders zich uiteindelijk kunnen uitspreken over wat ze van deze grote veranderingen in de zorg vinden. Op 8 november geven we dus een laatste waarschuwing af aan de Eerste Kamerleden en lanceren we onze referendumcampagne voor het geval de grote bezuinigingen tóch door gaan.

Kom ook op 8 november!
Waar:           Spuiplein, Den Haag
Wanneer:  Zaterdag 8 november, 
13.00–16.00 

De FNV zet gratis bussen in en voor eten wordt gezorgd. De bus vanuit Emmen vertrekt om 8:40 uur bij het Hampshire hotel (van Schaikweg 55 Emmen)

Klik hier om je aan te melden voor busvervoer. Daar staat het overzicht van alle opstapplaatsen en tijden.
Een demonstratie langs de Tweede en Eerste Kamer is onderdeel van het programma. 

Klik hier voor meer informatie over deze actie! 

U bent hier