h

Behoud de bus!

31 augustus 2022

Behoud de bus!

Foto: SP

Wist u dat het OV-bureau van plan is om de buslijnen 1 & 2 van en naar Angelslo en Emmerhout te schrappen? 

Met het schrappen van de stadslijnen naar Emmerhout en Angelslo wordt het openbaar vervoer binnen onze gemeente en vanuit deze wijken drastisch afgeschaald. Daarnaast heeft deze keuze ernstige gevolgen voor de toegankelijkheid van het ziekenhuis voor inwoners van de verschillende wijken in Emmen. Bovendien raakt deze bezuiniging buitenproportioneel mensen met een lager inkomen, jongeren, ouderen en chronisch zieke mensen.

Daarom roepen wij samen met GroenLinks en D66 het OV-bureau op het schrappen van de stadslijnen 1 en 2 niet door te voeren en daarmee een vuist te maken richting de overheid om het openbaar vervoer in de regio te versterken.

Steun de petitie op http://stadsbussenemmen.petities.nl/

Reactie toevoegen

U bent hier