h

Nieuws uit 2006

21 december 2006

Fractienieuws december 2006

Donderdag middag is er weer een raadsvergadering geweest. Uit de agende lichten we een aantal punten die voor ons belangrijk zijn geweest.

Lees verder
20 december 2006

Van de campagneleider

Beste SP'ers, even een berichtje van uw campagneleider die zich zo af en toe ook wel campagnelijder voelde. De SP heeft ook in onze afdeling sterke winst geboekt, omgerekend naar gemeenteraadsverkiezingen zouden we ongeveer zeven raadszetels gehaald hebben.

Lees verder
21 november 2006

Verkiezingen in Emmen

Op dinsdag 21 November was er in de Hogeschool Drenthe een verkiezingsdebat. Namens de SP was Rosita van Gijlswijk aanwezig. Zij kruiste de degens met Magreet Smilde, van het CDA en Agnes Wolbert namens de PVDA.

Lees verder
10 november 2006

Wethouder Kuper neemt hoed niet af voor oppositie

De beschouwing op de begroting is doorgaans het politieke feestje van het jaar. De fuif van de gemeente Emmen was er echter één met een domper door de malaise bij het werkvoorzieningschap EMCO. Dit jaar en ook volgend jaar zijn de tekorten becijferd op miljoenen euro's. Kortom, EMCO is een uiterst explosief dossier.

Lees verder
7 november 2006

Stapel onder Curatele

Tijdens de begrotingsvergaderingen nam de problemen rondom de EMCO een belangrijke plaats in. Wethouder Kuper had met een vooruitziend blik al voor de eerste termijn van de vergadering een mededeling onder de aanwezige raadsleden en pers laten verspreiden. Daarin kwam hij met de volgende opmerkelijke mededeling: "Tevens is besloten om ter ondersteuning van de Algemeen directeur bij het WSW moderniserings-traject externe deskundigheid toe te voegen op dit specifieke terrein van sociale werkvoorziening."

Lees verder
27 oktober 2006

En de eindstand is......

Alle EMCO medewerkers die hebben getekend hartelijk bedankt voor jullie steun. Wij zullen naar de wethouder toegaan met jullie handtekeningen, maar zeer zeker ook met jullie verhalen. Hou deze website en de kranten maar in de gaten!!

Lees verder

Pagina's

U bent hier