h

Nieuws uit 2017

15 december 2017

Laat Scheper en Bethesda van ons zijn!

Foto: Treant / DvhN

Drama rond Treant vraagt om ingrijpen van de Drentse politiek. Ondanks de inzet van het personeel gaat er veel mis bij de ziekenhuizen van Treant in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Oplossing: overheden, neem de ziekenhuizen over.

Lees verder
11 december 2017

Goed bezochte bijeenkomst!

Foto: SP

De bijeenkomst over betaalbare energie, werk en lokale democratie op vrijdag 8-12 in Het wapen van Emmen werd goed bezocht.

Lees verder
14 november 2017

Wim Moinat opnieuw lijsttrekker.

Foto: SP

Tijdens de goed bezochte algemene ledenvergadering van de SP-afdeling Emmen op maandag 13 november is Wim Moinat wederom tot lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 voor de gemeente Emmen.

Lees verder
11 november 2017

Soeperzaterdag Klazienaveen

Foto: SP

Vol goede moed togen we met soep en leuke folders naar klazienaveen. Helaas werd onze 'soeperzaterdag' zwaar geteisterd door de weergoden en dan met name Pluvius!

Lees verder
7 oktober 2017

Wonen in Emmen

Foto: SP

Hoe prettig is het wonen in de gemeente Emmen? Of is dit misschien niet altijd zo fijn? Om dit in kaart te brengen (en te houden) gaat de SP Emmen geregeld in de diverse dorpen en wijken eens vragen hoe bewoners hun woongenot beoordelen. Vandaag waren we in Klazienaveen, in de ‘sterrenbuurt’.

Lees verder
26 september 2017

Gezellige avond!

Foto: SP

Maandagavond (25/9) was er weer een gezellige avond speciaal voor nieuwe leden. Na de koffie met koek was er een 'meet-and-greet' met het bestuur en kerngroep en werd er over van alles en nog wat gesproken.

Lees verder

Pagina's

U bent hier