h

Nieuws uit 2013

2 december 2013

Bijna 10.000 demonstranten in Utrecht!

Een bont gezeldschap van bijna 10.000 mensen kwam zaterdag 30 november jl. demonstreren in Utrecht. Deze manifestatie was de aftrap voor de campagne 'Koopkracht en Echte banen'. Deze campagne is opgezet door de FNV vakbonden en wordt van harte ondersteunt door de SP!

Lees verder
22 september 2013

SP EMMEN BIJ MANIFESTATIE 'BASTA'

SP-leider Roemer was zaterdag 21 september met ruim 5000 anderen op de manifestatie 'Basta, nu de ommezwaai' in Amsterdam. Tegen een afgeladen Jonas Daniël Meyerplein sprak hij over de noodzaak van deze demonstratie. 'Terwijl het aantal miljonairs weer steeg, leveren mensen met een uitkering weer in. De werkloosheid stijgt snel, huren gaan omhoog, illegaliteit wordt strafbaar en de ouderenzorg ligt op het hakblok. PvdA, waar ligt jullie grens?'

Lees verder
15 september 2013

SP EMMEN ROEPT OP VOOR DEMONSTRATIE 21 SEPTEMBER

Tientallen organisaties protesteren op 21 september in Amsterdam tegen het bezuinigingsbeleid van de regering Rutte, die gewone mensen de prijs laat betalen voor de crisis. Ook de SP-afdeling Emmen roept iedereen op om naar deze demonstratie te komen. Bij voldoende animo zal er een bus vanuit Emmen geregeld worden, zo niet kunnen we regelen dat we met een andere afdeling meekunnen. Meld je in ieder geval nu aan voor het busvervoer naar Amsterdam!

Lees verder
28 juni 2013

SP voorstel overgenomen door college

Donderdag 27 juni jl is de kadernota behandeld in de gemeenteraad van Emmen. Waar je normaal gesproken mag verwachten dat het college aangeeft welke zaken zij belangrijk vindt en gerealiseerd wil zien was het dit keer nogal anders. De kadernota ademt een grote onzekerheid uit. Onzekerheid in hoe de zaken er nu eigenlijk voor staan, wat er op ons af komt en zeker ook wat we zelf kunnen doen om als gemeente Emmen, 'eigen beleid' te kunnen voeren.

Lees verder
8 juni 2013

Thuiszorgmanifestatie in Amsterdam

Zorgmedewerkers, verenigd in Abvakabo FNV, hebben zaterdag in Amsterdam politici massaal overtuigd van het belang van goede thuiszorg. In het Oosterpark riepen in totaal 5.000 mensen uit de (thuis)zorg en mensen die de zorg een warm hart toedragen: Handen thuis Rutte!

Lees verder
7 juni 2013

Gemeente sluit ogen voor gevaarlijke Zanddijk

Vrijdagochtend, 8 uur- denderend vrachtverkeer, brede tractoren, bussen en te hard rijdende auto’s ziet de SP- fractie  aan zich voorbij trekken op de Zanddijk in Roswinkel.

Lees verder

Pagina's

U bent hier