h

Nieuws uit 2008

25 december 2008

Waarom stemde de SP voor het project de dierentuin

Onze mening over dit project is al sinds vorig jaar november toen het voor het eerst aan de orde kwam onveranderd. Het is een enorm veelomvattend project waar we niet negatief tegenover staan maar wel eerst een goed uitgewerkt en financieel onderbouwd plan van willen zien.

Lees verder
5 december 2008

Kredietcrisis: discussieavond met Ewout Irrgang van de SP

Donderdagavond 11 december komt Ewout Irrgang, financieel woordvoerder van de SP, spreken in Hoogeveen over de kredietcrisis. Hij behandelt oorzaken en gevolgen en wat er moet gebeuren om herhaling te voorkomen.

Lees verder
24 november 2008

EU PesticideWatch voor een schonere wereld

Op 22% van alle in Europa geteste producten komen bestrijdingsmiddelen voor waarvan is aangetoond dat zij voor de mens kankerverwekkend, mutageen en reproductie- of hormoonverstorend kunnen zijn.

Lees verder
8 november 2008

Emmen Revisited

Tijdens de begrotingsvergadering van afgelopen week is door (vooral) de PvdA en wethouder Sleeking (ook PvdA) verontwaardigd gereageerd op onze opmerking over “Emmen Revisited”.

Lees verder
15 oktober 2008

Klimaatheld bij jou aan de deur?

Vind jij het ook tijd om nú het klimaatprobleem aan te pakken? Halve maatregelen van de overheid volstaan niet meer! Kom daarom in actie, samen met de Klimaatheld via www.klimaatheld.nl. Deze heldhaftige stripfiguur doet alles om klimaatverandering tegen te gaan. Ook jij kunt iets doen! Nodig de klimaatheld uit bij jou thuis en zet je handtekening voor een krachtige Klimaatwet. Stuur de klimaatheld verder het land in naar zoveel mogelijk familieleden, vrienden en bekenden. Want hoe meer mensen tekenen, hoe krachtiger de oproep aan Den Haag om een Klimaatwet in te voeren.

Lees verder
25 augustus 2008

1 miljoen handtekeningen voor de Actie ELIANT

Met mijn handtekening ondersteun ik de Alliantie ELIANT en haar handvest ter juridische zekerstelling van antroposofische gezondheidszorg, biologisch- dynamische landbouw, vrijeschoolpedagogie en andere initiatieven voor toegepaste antroposofie in Europa.

Lees verder

Pagina's

U bent hier