h

Kredietcrisis: discussieavond met Ewout Irrgang van de SP

5 december 2008

Kredietcrisis: discussieavond met Ewout Irrgang van de SP

Donderdagavond 11 december komt Ewout Irrgang, financieel woordvoerder van de SP, spreken in Hoogeveen over de kredietcrisis. Hij behandelt oorzaken en gevolgen en wat er moet gebeuren om herhaling te voorkomen.

De spaarders bij Icesave hebben al menig nachtje rusteloos doorgebracht. Maar nu beginnen de gevolgen van de kredietcrisis ook door te dringen tot de economie. Bedrijven krijgen niet of moeilijk leningen. De vraag naar hun producten stort in. Er worden mensen ontslagen of ze gaan tijdelijk de WW in. Wat staat ons nog te wachten en wat kunnen we er aan doen?

De SP waarschuwt al jaren niet alles ongebreideld over te laten aan de markt. Laat in publieke handen wat niet failliet mag gaan! De kredietcrisis toont haar gelijk. Daarom heeft ze 30 voorstellen geformuleerd voor hervorming van het financiƫle stelsel. Irrgang zal deze voorstellen nader toelichten en in discussie gaan met het publiek.

De bijeenkomst met Irrgang zal plaatsvinden:
op : donderdag 11 december
in : Zalencentrum de Vredehorst
te : Zuidwoldigerweg 32, 7908 AD Hoogeveen
aanvang : 20:00 uur

Iedereen is van harte welkom!
Voor meer informatie mail naar: hoogeveen@sp.nl .

U bent hier