h

Verkiezingen in Emmen

21 november 2006

Verkiezingen in Emmen

Op dinsdag 21 November was er in de Hogeschool Drenthe een verkiezingsdebat. Namens de SP was Rosita van Gijlswijk aanwezig. Zij kruiste de degens met Magreet Smilde, van het CDA en Agnes Wolbert namens de PVDA.

Voor een 100 leerlingen van de PABO werd over uiteenlopende onderwerpen van gedachten gewisseld. Wat opviel was dat de PVDA en de SP op veel fronten dezelfde idee├źn hadden. Opvallend was dat Rosita de ene feit na de andere wist te gebruiken in haar betogen waar met name Margreet Smilde nauwelijks repliek op wist te geven. Dit groot enthousiasme van de leerlingen die Rosita met enige regelmaat beloonde met een applaus. Pittige vragen kwamen er vanuit het publiek, die soms de (kandidaat) kamerleden tot enig nadenken stemde.

Hieronder treft u enige foto's aan van deze verkiezingsmiddag.U bent hier