h

SP OPENT MELDPUNT ‘HUUR TE DUUR’

1 november 2014

SP OPENT MELDPUNT ‘HUUR TE DUUR’

In twee jaar tijd zijn de huren gemiddeld met ruim 9 procent gestegen. Daarmee zijn de huren in 25 jaar tijd in totaal met maar liefst met 62 procent verhoogd.

Als het zo doorgaat komt een miljoen mensen in grote financiële problemen. Toch wil de regering ook volgend jaar de huren weer verder verhogen. Dit vloeit voort uit het zogenaamde Woonakkoord waar ook D66, ChristenUnie en SGP voor hebben getekend.
‘Daarom openen we het meldpunt Huur te Duur. Daar kunnen huurders terecht met hun verhaal’, aldus SP-Kamerlid Sadet Karabulut. ‘Laten we alles op alles zetten om een eind te maken aan de permanente huurverhogingen en te zorgen voor meer betaalbare woningen.’

Klik hier voor meer informatie!

U bent hier