h

Nieuwjaarsbijeenkomst SP Drenthe in Dierentuin Emmen

31 december 2014

Nieuwjaarsbijeenkomst SP Drenthe in Dierentuin Emmen

Foto: Dierenpark Emmen

SP-leden zijn zaterdag 17 januari hartelijk welkom in de Dierentuin. De partij houdt dan haar Drentse nieuwjaarsbijeenkomst. Op dat moment gaat ook de verkiezingscampagne voor de statenverkiezingen van start. Een stem op de SP telt op 18 maart dubbel: Voor een 100% sociaal Drenthe en tegelijkertijd een Drentse rode kaart voor het kabinet.

Vanaf 10.30 uur is de ontvangst. Om 11.00 uur start het programma. Behalve de Drentse SP-lijsttrekker Wim Moinat wordt ook Emile Roemer verwacht. De komst van Roemer is nog onder voorbehoud, voor zover de actuele politieke situatie in Den Haag het toelaat. Roemer gaat in op het belang van deze verkiezingen ook voor de landelijke verhoudingen. Vervolgens is er alle gelegenheid de dierentuin verder te bekijken.  

SP-leden ontvangen een uitnodiging voor de bijeenkomst met verdere informatie. Aanmelden kan via drenthe@sp.nl.

Een gelukkig, gezond en vredig 2015

U bent hier