h

AOW-actiedag op 21 november TT Hal Assen

16 november 2009

AOW-actiedag op 21 november TT Hal Assen

Inmiddels is duidelijk dat veel mensen tegen de kabinetsplannen zijn. De FNV wil dat de leden van de Eerste en Tweede Kamer luisteren naar wat het Nederlandse volk wil. Daarom wordt er actie gevoerd.De bijeenkomsten vinden plaats tussen 11.00 en 13.00 uur in vier verschillende plaatsen door het hele land. Het programma wordt opgeluisterd met muziek. De SP is ook tegen de verhoging van de AOW leeftijd.Steun daarom het FNV en kom naar hun manifestatie. Oproep aan iedereen die tegen de verhoging van de AOW leeftijd is. SP leden en niet leden: KOM NAAR ASSEN !!!

Busvervoer
De FNV zorgt voor busvervoer met opstapplaatsen door het hele land naar de verschillende demonstraties. Iedereen kan zich daarvoor inschrijven via de actiesite www.fnv.nl/crisistelijf

Opstapplaatsen bus naar de TT hal Assen:
Hieronder de opstapplaatsen naar de demonstratie in Assen. Plaatsen staan in alfabetische volgorde. De vertrektijd en informatie over programma ontvangt u per mail (als u zich aanmeld op de FNV site) voor vrijdag 20 november.

De opstapplaats in Emmen is bij Eden-hotel, van Schaikweg.

U bent hier