h

Kerngroep heeft verkiezingsprogramma en de campagne besproken

11 december 2009

Kerngroep heeft verkiezingsprogramma en de campagne besproken

Maandag 7 december waren er een 10 tal SP'ers in de Marke om het verkiezingsprogramma voor te bespreken. Dit is een hele gezellige avond geworden waarin we gepraat hebben over de punten waar we de komende 4 jaar voor willen strijden. Wij willen welzijn terugbrengen in de gemeente. Welzijn is het welbevinden van de mensen in lichamelijk en geestelijk opzicht. Dit is dus toe te passen op alle beleidstereinen.

Dinsdag 22 december mogen de leden hun mening geven over het verkiezingsprogramma. Daarnaast hebben een dag later gepraat over de komende campagne. We gaan ons tijdens de campagne nog meer op straat laten zien dan wat we nu al zijn. Dat betekent dat wij dagelijks op straat staan, folders uitdelen maar ook tomatensoep uitdelen. De SP in Emmen wil ook na 3 maart 2010 de partij zijn die er is voor U en JOU!!!!

U bent hier