h

Valentijns actie

12 februari 2022

Valentijns actie

Foto: SP

Vrijdag 11 februari ging onze lijsttrekker Marc, samen met Claudia en Roy op bezoek bij twee bedrijven die volgens ons wel eens een beetje waardering konden gebruiken, in dit geval ging dat samen met een lekkere taart!

De Trans kinderdagcentrum ‘de Vuurtoren’ werd als eerste bezocht. Dit is een centrum waar kinderen(tot 18 jaar) met een ontwikkelingsachterstand of beperking(en) terecht kunnen voor dagactiviteiten, verzorging en behandeling. Zij hebben het de afgelopen (corona) periode erg zwaar gehad, maar houden de moed er in!

Foto: SP

Daarna zetten onze toppers koers naar Cleanlease, een bedrijf dat ervoor zorgt dat ons ziekenhuis en zorginstellingen altijd voorzien zijn van voldoende hygiënisch schoon linnengoed en dienstkleding. Ondanks dat het bedrijf niet tot de zorg gerekend kan worden is het wel een onmisbare schakel in het dagelijks bestaan van de zorginstellingen. We werden hartverwarmend ontvangen en getrakteerd op een uitgebreide rondleiding.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier