h

SUPERZATERDAG MET RENSKE LEIJTEN GROOT SUCCES!

26 februari 2022

SUPERZATERDAG MET RENSKE LEIJTEN GROOT SUCCES!

Foto: SP

Superzaterdag met Renske Leijten was een groot succes!

Na ontvangst van Renske met een kopje koffie, zijn we rond 13.00 gestart met het buurten in Emmermeer. We zijn in een aantal straten de deuren bij langsgegaan om te horen wat de bewoners bezighoudt. Met nadruk hebben we aandacht besteed aan de energiearmoede.

Foto: SP

We hebben een schat aan informatie opgehaald en vele goed gesprekken mogen voeren. Naast Renske Leijten waren onze lijsttrekker Marc Kuiper en een groot aantal andere kandidaten aanwezig.

Foto: SP

Rond 15.00 zijn we vertrokken naar het centrum van Emmen, en in de buurt van de grote kerk hebben we ons verkiezingsmateriaal uitgedeeld.

Foto: SP

Ook hier trok, hoe kan het ook anders, de aanwezigheid van Renske Leijten de nodige aandacht. En ook hier hebben we vele goede gesprekken mogen voeren. Meerdere malen werden complimenten vanuit het publiek ontvangen voor de opzet van deze actie.

Foto: SP

Rond 16.30 hebben we de actie afgesloten. Renske heeft de trein terug naar Haarlem gepakt. De anderen hebben de middag afgesloten met een drankje.

De actie was een groot succes! We kunnen niet anders concluderen. We mogen degenen die zich hiervoor met hart en ziel hebben ingezet dankbaar zijn en trots zijn op het resultaat. Zelfs de zon liet zich van zijn beste kant zien.

Uiteraard zullen we de opgehaalde informatie een passende plek geven in onze campagne.

En nu op naar de volgende verkiezingsbijeenkomst!

Reactie toevoegen

U bent hier