h

Online SP Bingo groot succes!

26 januari 2022

Online SP Bingo groot succes!

Foto: SP

Zaterdag 15 februari heeft de SP Emmen een online bingo georganiseerd voor iedereen in de gemeente Emmen.

De bingo begon om 20:00 uur met de deelnemers die zich aangemeld hadden. Er waren vele boodschappenpakketten, chocoladepakketten en stroopwafelpakketten te winnen. Voor de deelnemers die helaas geen prijs hadden, was er een mooi winterpakket beschikbaar met hierin een sjaal, muts en handschoenen.

Foto: SP

Tevens zijn er twee pakketten aan een goed doel geschonken. Deze pakketten zijn heel goed terecht gekomen bij mensen die dit konden gebruiken. Het was een gezellige sfeervolle avond en zeker voor herhaling vatbaar. Wellicht dan een echte bingo in levende lijve i.p.v. online?

Wat ons betreft wel!

Reactie toevoegen

U bent hier