h

SP Ondernemers dag!

1 november 2021

SP Ondernemers dag!

Foto: SP

Ondernemer en lid van de SP? Meld je aan voor de SP Ondernemers dag!

Al jaren zet de SP zich ook in voor het midden en kleinbedrijf van ons land, door de macht van grote bedrijven aan te pakken of door handelsverdragen met desastreuze gevolgen te bevechten. Ook verschenen in 2010 en 2016 uitgebreide notities met voorstellen onder het motto “hart voor de zaak”.

Na de corona crisis krabbelen ondernemers in ons land weer op en de SP wil graag weten hoe het gaat. Kom daarom naar de SP ondernemer dag op 20 november. Economie-woordvoerder Renske Leijten bespreekt dan graag nieuwe plannen om te laten zien dat de SP ook een partij is waar ondernemers welkom zijn!

Ben jij ondernemer en wil je graag in gesprek? Meld je dan voor de ondernemersdag. Stuur een mail aan ondernemen@sp.nl, liefst voor 5 november.

Reactie toevoegen

U bent hier