h

NIEUWJAARSBIJEENKOMST EN START CAMPAGNE PS VERKIEZINGEN

9 januari 2019

NIEUWJAARSBIJEENKOMST EN START CAMPAGNE PS VERKIEZINGEN

Foto: SP

Op zaterdag 12 januari a.s. hebben we een bijzondere bijeenkomst voor al onze leden uit Drenthe. We komen dan bijeen in de ontvangstzaal van het stadion de Oude Meerdijk van FC Emmen. Samen met onze voorzitter van onze Eerste Kamerfractie Tiny Kox en onze lijsttrekker voor de Provinciale Staten verkiezingen Greetje Dikkers trappen we daar onze verkiezingscampagne af.

We zijn te gast bij FC Emmen. De club doet het behoorlijk goed in de Eredivisie. Bovendien is FC Emmen een club waar een grote verbondenheid bestaat met de supporters. In zijn algemeenheid vervult de sport een belangrijke rol in onze maatschappij. Niet alleen omdat sporten gezond kan zijn, maar ook omdat sport mensen bij elkaar brengt terwijl het op andere terreinen maar al te vaak ‘ieder voor zich’ is. 

Namens FC Emmen komt oud voetballer en oud scheidsrechter Ben Haverkort aan het woord. Over het succes van de club, maar ook over het belang van de sport in Drenthe. 

Vervolgens is er rondleiding voor de liefhebbers door het stadion en nodigen we iedereen uit voor een hapje en een drankje.

Het programma in de ontvangstzaal houden we kort en krachtig. U bent vanaf 12.45 uur welkom in het stadion voor alvast een kopje koffie. Het programma begint om 13.15 uur, tot circa 15.00 uur.

 

Enkele praktische zaken:

-        Meld u zich in verband met de catering svp voor donderdag 10 januari aan. Email: drenthe@sp.nl onder vermelding van naam en adres en of u alleen komt of met partner
en/of kinderen. 

-        Vanaf NS station Emmen rijden lijnbussen langs het stadion o.a. lijn 26 en
lijn 12. Voor met de auto vindt u info over de route en het parkeren op fcemmen.nl.

 

Uiteraard ook een gelukkig, gezond en vredig 2019 gewenst! Voor u en voor iedereen. Een eerste stap in het nieuwe jaar om Nederland een stukje socialer en rechtvaardiger te maken, zetten we op zaterdag 12 januari. Tot dan!

U bent hier