h

Op naar een Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico!

24 juni 2016

Op naar een Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico!

Foto: SP

Al tien jaar worstelt Nederland met het nieuwe zorgstelsel. Volgens de regering wordt de zorg onbetaalbaar, maar de SP is van mening dat dit door verkeerde keuzes komt. Het kan anders, het moet anders.

Gegraai aan de top zorgt ervoor dat de zorg niet meer aan de mensen gegeven kan worden die het nodig hebben. Enquêtes wijzen uit dat de Nederlanders dit zorgstelsel meer dan zat zijn en willen het oude ziekenfonds terug. De SP heeft daarom de campagne gestart voor een Zorgfonds nieuwe stijl. Met als kernpunten het afschaffen van het Eigen Risico en premies naar draagkracht.

Bent u ook geïnteresseerd? Heeft u ook problemen om de torenhoge premies en het eigen risico te betalen? Bent u daarom misschien ook een zorgmijder geworden, een helaas al meer dan bekende term. Komt u dan naar de informatieavond van SP Emmen en laat u voorlichten door Renske Leijten (Tweede Kamerlid SP) over de plannen voor dit “ziekenfonds” in een nieuw jasje, het Nationaal Zorgfonds, met bereikbare en betaalbare zorg voor iedereen.

Steun het Nationaal Zorgfonds, sluit u aan via https://nationaalzorgfonds.nl en kom donderdagavond 30 juni naar de Meerstede, Nijkampenweg 73 in Emmen. De zaal is vanaf 19:30 uur open en de toegang is uiteraard gratis, net als een kopje koffie of thee.

U bent hier