h

Uitnodiging!

13 februari 2016

Uitnodiging!

Foto: google

Wind, Zon en Water   Thema-bijeenkomst over de kracht van duurzame energie.

Onze wereld draait om energie.

In het klein: je wekker gaat, je doet het licht aan, je draait de warm-waterkraan open, je zet koffie en stapt in de auto.

Wat groter: de straatverlichting brandt, het stoplicht staat op rood, de trein vertrekt op tijd, je pint geld, de schuifdeuren van de supermarkt gaan open.

En in het heel groot: de fabriek die draait, het ziekenhuis dat functioneert, de draadloze netwerken die zorgen dat je telefoon en computer signaal hebben.

Het meest merken we dat als de stroom uitvalt: je huis wordt donker en koud, je eet gedwongen een boterham en zoekt een kaartspelletje onder uit de la.

Energie is de motor van de samenleving.

We zitten midden in de overgang van traditionele naar duurzame energie.  Fossiele brandstoffen als kolen, olie en gas raken op en zijn belastend voor milieu en veiligheid.

Daarom moeten we over naar duurzame energie. Wat betekent dit voor de toekomst?

De SP afdeling Emmen organiseert op maandagavond 22 februari a.s. een thema-avond over duurzame energie mmv SP Tweede Kamerlid Eric Smaling.

Laat u informeren over wat dit voor u betekent en voor uw omgeving maar ook over de standpunten van de SP en de daar achterliggende motivatie.

Luister, denk en praat mee!

Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom in De Meerstede, Nijkampenweg 73 in Emmen.

Het programma zal beginnen om 20:00 uur.

Natuurlijk is er koffie en ruimschoots de mogelijkheid om vragen te stellen aan Eric...

Graag tot 22 februari.

Claudia Ester,

Voorzitter SP- Emmen.

Foto: Google
Foto: Google
Foto: Google

U bent hier