h

Warm Welkom Emmen

17 september 2015

Warm Welkom Emmen

Foto: SP

Inwoners van Emmen heten vluchtelingen van harte welkom in hun woonplaats met een speciale mars. Deze zogenoemde Warm Welkom Emmen Mars wordt komende zondag (20-09) gehouden.

'Geen problemen met noodopvang'

Het gaat om een initiatief van Marlies Zeeman en Paula van der Werf uit Emmen. Met de mars willen ze aantonen dat veel Emmenaren geen enkel probleem hebben met de geplande noodopvang van 400 tot 600 vluchtelingen. "We hadden voor de mars toestemming nodig van de gemeente Emmen en die is er na overleg met de politie vandaag gekomen", aldus Marlies Zeeman.

Meerdere sprekers

De mars begint zondag om 13.00 uur bij het Hampshire Hotel Emmen aan de Van Schaikweg 55. De route brengt de wandelaars vervolgens naar het Raadhuisplein, waar meerdere sprekers het woord zullen voeren.

U bent hier