h

Algemene ledenvergadering SP Emmen

30 september 2015

Algemene ledenvergadering SP Emmen

Foto: SP

Het kan je niet ontgaan zijn: op het congres in november wordt er een nieuwe voorzitter gekozen. En een nieuw bestuur bovendien. Op het congres komt nog meer aan de orde.

Het gaat ook om de organisatie van onze partij en over de koers die we moeten gaan varen. In aanloop naar het congres, waar een afvaardiging van onze afdeling heen gaat zijn een aantal bijeenkomsten waar de leden hun stem kunnen laten horen.

Nadat voor de zomer al de eerste algemene ledenvergadering was over de congresstukken, was op 22 september de tweede algemene ledenvergadering, in Beilen, voor alle SP-leden in Drenthe. De (verplichte) derde algemene ledenvergadering wordt gehouden op woensdag 4 november.Het is in de Meerstede (Emmermeer) van 19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur. Daarvoor zijn alle SP-leden uit Emmen van harte uitgenodigd om mee te praten.

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier