h

SP aftrap verkiezingscampagne: Reken af!

18 januari 2015

SP aftrap verkiezingscampagne: Reken af!

Foto: SP

Ruim 200 Drentse SP-ers waren zaterdag 17-01 bijeen bij de nieuwjaarsbijeenkomst in de dierentuin Emmen die tevens als aftrap gold voor de verkiezingscampagne.

Toespraken waren er van de Drentse lijsttrekker Wim Moinat en van Emile Roemer. De drie├źntachtigjarige Evert Brouwer uit Schoonloo, al vele jaren actief lid, kreeg vanwege zijn verdiensten een zilveren tomaat opgespeld door Roemer. Bij de ingang van de dierentuin verwees een groter gegroeide Bartje, compleet met bruine bonen, de Drentse SP-ers bij aankomst door naar de grote zaal van 't Paviljoen.

Na inspirerende toespraken en een toost was er nog een hele middag om te genieten van al het moois dat de dierentuin nog steeds te bieden heeft. Al met al, een bijzonder geslaagde familiedag, nieuwjaarsbijeenkomst en aftrap van de campagne in een!

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

U bent hier