h

Red de zorg

12 september 2014

Red de zorg

Deze regering sluit de toegang tot verzorgingshuizen af en bezuinigt tegelijk op de zorg thuis. Er wordt maar liefst 3 miljard bezuinigd op de zorg aan de meest kwetsbare mensen. Gemeenten krijgen de jeugdzorg en een groot deel van de zorg voor ouderen en gehandicapten op hun bordje, maar moeten het tegelijkertijd met veel minder geld doen.

Hier is de SP pertinent op tegen en voert al geruime tijd actie om deze onzalige plannen van tafel te krijgen. Wij ondersteunden dan ook van ganser harte de handtekeningenactie georganiseerd door de Abvakabo donderdagavond 11 september in Klazienaveen en Emmen.

Deze actie krijgt de komende dagen nog een vervolg bij onder andere het Shantyfestival in Emmen op zondag 14 september en op 21 september tijdens Emmen on Wheels. 

 

Red de zorg. Teken de petitie en vraag iedereen in je omgeving hetzelfde te doen. Want de zorg raakt iedereen. Vroeg of laat.

 

U bent hier