h

Het kan 10x beter!

21 september 2014

Het kan 10x beter!

De begroting van het kabinet is bekend gemaakt, iedereen zou er in ieder geval iets op vooruit gaan was de boodschap. Helaas is dat gewoon een leugen!

Alleen mensen in de allerhoogste inkomensschalen gaan er (ruim) op vooruit (en de Koninklijke familie natuurlijk...) Alle andere groepen gaan er nauwelijks op vooruit en door allerlei andere maatregelen zelfs uiteindelijk op achteruit.

Het kan ook anders, beter, 10 keer beter zelfs!

De SP heeft in een flyer duidelijk gemaakt welke 10 punten veel beter kunnen en moeten. Deze flyers hebben we zondagmiddag in Emmen uitgedeeld aan de bezoekers van 'Emmen on Wheels'. De SP-flyer werd enthousiast ontvangen. Veel mensen zijn doordrongen van de noodzaak om de goede zorg te behouden. Vaak had men geen vertrouwen in de overgang van de zorg naar de gemeente. Het SP-alternatief kon op veel goedkeuring rekenen!

 

U bent hier