h

Laatste stukje campagne EU

22 mei 2014

Laatste stukje campagne EU

De campagne zit erop. De SP heeft in Emmen een goede campagne gevoerd. Wij danken, iedereen die daaraan heeft meegeholpen!

Gisteren werd op het Koopmansplein in Assen nog een debat gehouden met kandidaten voor de Europese verkiezingen. Alie Dekker (nr17) deed namens de SP een laatste oproep aan de kiezers om op de SP te stemmen. Ook tijdens deze verkiezingsmarkt heeft de afdeling Emmen haar steentje bijgedragen.

Morgen bepaalt u welke kant het opgaat met Europa. Met een stem op de SP zegt u dat we in Nederland baas moeten blijven over de eigen begroting, wij blijven baas over de inrichting van ons land. We gaan als goede buren, als volwassen lidstaten, goed samenwerken maar laten ons niet regeren vanuit Brussel.

Ga stemmen en zeg Nee tegen deze EU. Verleg de koers en stem SP.

U bent hier