h

Benefietconcert zaterdag 26 mei 2013

22 mei 2013

Benefietconcert zaterdag 26 mei 2013

Een gezin waarbij een Nederlandse vrouw getrouwd is met een man uit Guinee, ze hebben twee kinderen die in Nederland zijn geboren, zit vreselijk in de problemen doordat de man geen wettelijke status (meer) heeft.

Dit ondanks het feit dat de staat toestemming heeft gegeven voor het huwelijk en dus een geldige verblijfsstatus, dit is immers verplicht om toestemming te krijgen. Ze moeten (veel) geld terugbetalen aan de Nederlandse staat en kunnen nergens meer terecht vanwege het gebrek aan een verblijfsstatus.

Een groep bezorgde burgers houdt dit gezin in leven door boodschappen voor ze te doen. Die groep mensen heeft nu voor aankomende zaterdag een benefietconcert georganiseerd om geld in te zamelen voor het overleven van dit gezin en mogelijke juridische kosten die er aan zitten te komen te kunnen betalen.

Als u deze mensen wilt steunen of gewoon een leuk avondje uit wilt met leuke muziek, kom dan zaterdag 26 mei naar:

Café Old Smuggler Inn , Zuiderdiep 558, 7876 BH Valthermond.
Aanvang: 20.00 uur.
Zaal open: 19.30 uur.
Entree: € 5,--

Het programma is zeer gevarieerd, door artiesten uit alle stromingen, met als bijzondere artiest Dilana Smith en de rest van het programma bestaat uit folk, Nederlandstalig tot en met hardrock, komen optreden: Papaformigas, Ratsmodee, Wänkers Whipläsh, Harry Loco, Cohones, See You, (little) Fane, Jan Spijkerman en René Becker.

Al deze artiesten zijn zeer betrokken bij de actie, treden belangeloos op en roepen al hun fans op die avond te komen.
Het programma wordt gepresenteerd door Klaas de Weerbaas, bekend van RTV Drenthe en omroep MAX.

U bent hier