h

Het bestuur en de fractie van de SP-afdeling Emmen wenst haar leden én de bezoekers van de site fijne kerstdagen en een goed, gezond en gelukkig 2012.

22 december 2011

Het bestuur en de fractie van de SP-afdeling Emmen wenst haar leden én de bezoekers van de site fijne kerstdagen en een goed, gezond en gelukkig 2012.

Ook in 2012 zal de SP zich inzetten voor socialer beleid. Er komt heel wat op ons af: vanuit Den Haag de bezuinigingen op het bijstandsstelsel, de absurde ontleding van de WSW, de verdere marktwerking in de zorg. De provincie gaat de jeugdzorg naar de gemeente "overhevelen", en de eigen gemeente versobert de WMO. Eén voor één zaken waar de SP niet achter staat, waar de SP het onderste uit de kan wil halen om de mensen niet in het gat tussen wal en schip te laten vallen.

U bent hier