h

Speciale jongerenavond voor SP Rood leden.

28 oktober 2009

Speciale jongerenavond voor SP Rood leden.

Tijdens de ledenvergadering op maandag 9 november wordt de kieslijst ter goedkeuring voorgelegd. Daarna zal de avond zijn voor onze nieuw opgerichte Rood groep. Vanuit het landelijk zal Marc Smits bestuurslid van Rood aanwezig zijn en vertellen wat Rood inhoudt en wat men als jongere kan betekenen voor de SP in Emmen en wat de SP kan betekenen voor de jongere.

Het wordt een heel gezellige avond waar de nadruk komt te liggen op:

- kennismaking met elkaar
- ontwikkelen van speciale acties voor in de toekomst
- oprichten van een jongerendenktank

Vanuit het bestuur zijn er al vele jongeren gebeld met de vraag of ze willen komen. Velen hebben daarop volmondig ja gezegd. Voor de toekomst betekent dit dat de jongeren binnen de SP een prominente rol gaan invullen. Het enthousiasme van Rood is de toekomst van de SP. Nog niet alle jongeren die lid zijn van de SP hebben we telefonisch kunnen bereiken. Hiermee roepen we iedereen op om te komen. Laten we een leuke en sterke ploeg maken die met volle vaart bezig gaat om in Emmen meer gestalte te geven aan wat de jongeren aangaat

U bent hier