h

SP-tweede kamerlid Fons Luijben aanwezig bij manifestatie 65 blijft 65 in Hotel Eden

7 oktober 2009

SP-tweede kamerlid Fons Luijben aanwezig bij manifestatie 65 blijft 65 in Hotel Eden

Vandaag 7 oktober heeft de SP-Emmen bij Hotel Eden tijdens de FNV-bijeenkomst aan de voordeur extra actie gevoerd tegen het kabinetsvoornemen om de pensioengerechtigde leeftijd op te trekken naar 67 jaar. De SP-Emmen was daar met zo'n 10 mensen aanwezig om handtekeningen te vragen en stickers en buttons uit te delen. Het SP-tweedekamerlid Fons Luijben was er speciaal voor naar Emmen gekomen.

De actie was een zeer groot succes. Meer dan vierhonderdvijftig stickers en evenveel buttons zijn uitgedeeld aan de bezoekers van deze manifestatie. Fons Luijben was erg onder de indruk van het geheel. Het was prachtig om te zien dat de SP-stickers en -buttons gretig aftrek vonden, maar ook dat ze direct werden opgeplakt en bevestigd aan de jassen. Ook hebben we als afdeling Emmen na de manifestatie vele gesprekken kunnen voeren met mensen die hun grieven kenbaar maakten waarom ze het niet eens zijn met dit kabinetsvoornemen. Het geheel gaf een groot samenhorigheidsgevoel bij allen. Dit belooft wat voor de toekomst. Het begin van de hete herfst heeft zich ingezet, ondanks de regen die soms bij bakken uit de hemel naar beneden viel.

U bent hier