h

Ledenvergadering 9 november

28 oktober 2009

Ledenvergadering 9 november

Maandagavond 9 november houden we een speciale Leden Vergadering in De Marke. Het begint om half acht. Het eerste uur zullen we de definitieve kieslijst voorleggen aan de leden van SP-Emmen. Daarna is de avond speciaal bedoeld voor Rood-jongeren.

De definitieve kieslijst wordt aangeboden aan de leden. Met deze lijst gaan we de komende verkiezingen in. De lijst is heel zorgvuldig samengesteld en er zijn vele gesprekken geweest om te zorgen dat de juiste persoon op de juist plaats komt. De fractie en het bestuur hebben alle vertrouwen in deze kieslijst. We roepen dan ook alle leden van de SP in de gemeente Emmen op om in grote getale te komen. Men zal dan ook kennis kunnen maken met onze nieuw opgerichte Rood-afdeling. Komt allen. Het wordt een gezellige avond.

U bent hier