h

Emmen heeft een SP ROOD-afdeling

24 oktober 2009

Emmen heeft een SP ROOD-afdeling

De SP in Emmen heeft vanavond twee SP-jongeren bereid gevonden om zich op te werpen als contactpersoon voor de jongerenorganisatie van de SP in Emmen. Vele andere gemeenten in Nederland hebben zo’n SP-jongerenafdeling. Ook landelijk is er een SP-jongerenafdeling, bekend onder de naam ROOD.

Ze richten zich vooral op wat de jongeren aan gaat en organiseren speciale avonden en cursussen. De jeugd heeft de toekomst. En dus mogen we heel blij zijn dat er binnenkort een avond voor ROOD-jongeren wordt georganiseerd. In Emmen en omgeving gaat het hier om zo’n 20 jongeren die de mouwen gaan opstropen. Dat komt goed uit, omdat de verkiezingen er weer aankomen en hun bijdrage en inzet erg wordt gewenst.
ROOD-jongeren die zich nu al willen aanmelden kunnen dat doen bij Ephraim Helmich of Patricia van Koll. Zie kader Rood.

U bent hier