h

Nieuw-Weerdinge, schaal van de toekomst

27 mei 2009

Nieuw-Weerdinge, schaal van de toekomst

Voor de laatste keer deze maand heeft SP-Emmen, tezamen met onze twee raadsleden, gebuurt in Nieuw Weerdinge. We hebben de mensen weer gevraagd naar de leefbaarheid en we zijn ook bij iemand naar binnen gegaan waar achterstallig onderhoud is en zelfs schimmels en paddestoelen in huis en grondwater onder de vloer.

Het Rapport Nieuw-Weerdinge, de schaal van de toekomst is ook bijna af. We hebben weer veel informatie kunnen verzamelen voor ons rapport over de leefbaarheid van Nieuw Weerdinge. Binnenkort gaan we een avond voor bewoners organiseren waarbij we dit rapport met hen kunnen bespreken. Ook gaan we dit rapport aanbieden aan B & W van Emmen. Wanneer deze avond gehouden zal worden, en het rapport uit komt zal t.z.t. op deze website verschijnen. Wij willen in ieder geval de mensen uit de buurt bedanken voor hun openheid en eerlijkheid naar ons toe.

U bent hier