h

SPsite weer open

28 juli 2007

SPsite weer open

Het doel van onze actie is bereikt. Het debat over zaken als censuur binnen de SP en het democratische gehalte van de partij is in volle gang. Deze discussie zal nog lang niet voorbij zijn en zal de komende maanden nog stevig gevoerd gaan worden. En dat is goed. Alleen door het debat kunnen er constructieve veranderingen komen die in de volle breedte door de partij gedragen worden.

Inmiddels is het Comit├ę Democratisering SP aangegroeid tot een groep van vele tientallen kritische SP-leden die ervoor zullen zorgen dat dit debat de komende maanden zowel binnen als buiten de partij zal worden voortgezet. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.SPanders.nl.

En daarmee zit voor de afdeling Emmen haar rol erop als aanjager van dit debat. Voor ons is het tijd om, als afdeling, over te gaan tot de orde van de dag.

U bent hier