h

Verkiezingsposters geplakt in Borger-Odoorn

19 oktober 2006

Verkiezingsposters geplakt in Borger-Odoorn

Borger-Odoorn is de sneller dan Emmen met het beschikbaar stellen van verkiezingsborden. Ook is de dienstverlening er beter geregeld. In Emmen moesten we dit voorjaar zelf zorgen voor de lijm voor het plakken van de posters voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier in 2de Exloërmond heeft de gemeente niet alleen gezorgd voor een plaktafel maar ook voor lijm en lijmkwasten. Klein minpuntje is wel dat volgens de gemeente Borger-Odoorn de posters niet groter mogen zijn als A3, en dat hebben ze niet verteld aan het SP-hoofdkantoor in Rotterdam dat ons van posters voorziet. Dus hebben Jan Vos, Rick Denkers en Henk Slot de rol iets te grote posters onder de arm gepakt en hebben, zoals uit de foto's blijkt, alle publicatieborden voorzien van de pakkende "SP NU" poster.


U bent hier