h

De 400 handtekeningen voorbij!

9 oktober 2006

De 400 handtekeningen voorbij!

Op maandagochtend 9 oktober is de SP verder gegaan met haar actie tegen het bezuinigingsplan van de directie. De locatie "de Kwakel" werd bezocht door ons. Met groot enthousiasme tekende het gehele personeel. Slechts 3 mensen tekende niet. U kunt wel raden wie dat waren: de leidinggevenden. Sterker nog; de SP werd gesommeerd om van het terrein weg te blijven. Dit tot groot ongenoegen van de werknemers die de reactie van de leiding als "flauw" en "zielig" omschreven. Het Personeel was solidair met de SP en kwam massaal naar de rand van het terrein om daar vervolgens hun handtekening te zetten.

Na dit goed begin zijn we op bezoek geweest bij de ploegen in de groenvoorziening in Klazienaveen. Ook daar ontmoetten we alleen maar instemming onder het personeel, en ook daar tekende iedereen de actiekaart.

In de vele,vele gesprekken die we vanochtend hebben gevoerd viel ons duidelijk op hoe goed geïnformeerd de medewerkers waren. Vele wisten van de mistoestanden, en velen konden ons van de hoed en de rand vertellen over de vele foute, geldverslindende, beslissingen van het management.

Daarom is het des te opvallender dat er kennelijk niets bekend is geraakt in de loop der tijd bij de diverse beslissingsnemers. Wij zullen in ieder geval niet onze oren sluiten, en onze monden zeker niet laten snoeren. Wij zullen deze verhalen wél vertellen. Hou onze website de komende tijd maar in de gaten!

Oja... en beste Jaap, welkom terug van vakantie!

U bent hier