h

Bijna 300 handtekeningen!

7 oktober 2006

Bijna 300 handtekeningen!

De eerste twee dagen van de acties bij de EMCO zijn een overweldigend succes geworden.

Vele honderden werknemers werden door ons aangesproken en kregen een actiekaart van ons uitgereikt. Wat ons opviel was het enthousiasme waarmee het personeel reageerde. Veel werknemers vonden de actie een steun in de rug.

Velen gaven hun ongenoegen aan over het beleid van de directie. Het is ons duidelijk dat er onder de gewone werknemers veel onvrede bestaat over de gang van zaken bij de EMCO. Veel werknemers spraken ons aan over het geld wat de afgelopen jaren over de balk gesmeten is door het Management.

Het is ons nog meer duidelijk geworden dat de directie de bezuinigen op de verkeerde plekken zoekt.

DIT PLAN MOET WEG!

Daarom zal de SP door blijven gaan met actievoeren. Op naar de duizend handtekeningen!

U bent hier