h

De SP komt naar u toe.

8 oktober 2005

De SP komt naar u toe.

U was al van ons gewend dat wij met grote regelmaat te vinden waren op de stadsvloer van Emmen. Vorig jaar zijn we begonnen met het regelmatig bezoeken van Klazienaveen en Emmer-Compascuum. Nu hebben wij de volgende stap gezet. Op 8 oktober jl waren wij 's morgens te vinden op de markt van Emmer-Compascuum en 's middags op die van Klazienaveen. Het thema was de "rode kaart" actie.

Over aanloop hadden we niet te klagen. Er bestaat erg veel onvrede onder de mensen over de landelijke maar zeker ook de plaatselijke politiek. Erg leuk was dat er zich in beide plaatsen spontaan mensen hebben aangemeld als lid.

Als u ons ook eens wilt spreken kijk dan op de agenda voor de volgende locaties. Of bezoek ons eens op een inloopavond.

U bent hier