h

Grote actie met het oog op de Europese verkiezingen 2004.

22 mei 2004

Grote actie met het oog op de Europese verkiezingen 2004.

Met het oog op de komende Europese verkiezingen organiseert de SP afdeling Emmen een grote actie in het centrum van Emmen. Van 11:00 uur tot en met 15:00 uur zal hier een marktkraam staan met daarbij alle informatie over de Europese verkiezingen van 10 juni as. Hier zal de hoogst geplaatste noordelijke kandidaat aanwezig zijn : Frank Futselaar, nummer 5 op de kandidatenlijst van de SP en afkomstig uit Groningen.

Frank FutselaarWe hopen dat er zich een discussie zal ontwikkelen waarbij iedereen zijn of haar vraag of stelling kwijt wil. Frank zal proberen om alle vragen te beantwoorden. Dus wie wil weten waarom hij of zij moet gaan stemmen op 10 juni nodigen we van harte uit om zijn of haar bedenkingen hier uit te spreken. Gelijktijdig met de actie in Emmen zal er ook een soortgelijke actie gevoerd worden in Coevorden.

Waarom houden we deze acties? Omdat de Europese verkiezingen niet erg leeft en zeker niet hier in het noorden. Dit terwijl het van het uiterste belang is om te zorgen dat we europees goed komen te staan omdat we anders straks zijn overgeleverd aan een beleid dat we niet willen, nu is de enige kans om er voor te zorgen dat we ons uitspreken. Wat eenieder stemt moet iedereen zelf weten als ze maar gaan stemmen op die partij waarbij ze zich het best herkennen. De SP wil graag aan iedereen laten weten waar wij voor staan en hoe we dat denken te bereiken. Dus denk je aan een betere toekomst voor jezelf, je familie, je vrienden, je bekenden kortom voor iedereen stem dan op 10 juni en laat je voorlichten en stel je vragen op zaterdag 29 mei in Emmen op het plein tegenover Bart Smit.

U bent hier