h

Opmaat

19 juli 2002

Opmaat

Wordt zowel de gemeenteraad als Opmaat belazerd door college?. Wethouder Holman wijt faillissement aan belastingdienst. Wist Holman niet beter? Natuurlijk wel. Je kunt op je klompen aanvoelen dat Holman de informatie allang had. De belastingdienst had zeker al twee keer eerder beslag willen leggen. Maar dit is voor Holman natuurlijk gunstig, nu trekt de belastingdienst de stekker er uit bij Opmaat en niet het college. Mooi de zwarte piet naar de belastingdienst afgeschoven.

Hoe zo politiek verantwoordelijk! De SP koos deze keer voor een reddingsplan van de gemeente, voor insiders plan #2, met hier en daar wat aanpassingen om Opmaat gesaneerd en met financiƫle ondersteuning onze welzijnsvoorzieningen op niveau te laten uitvoeren. Het college kwam met deze oplossing.

Maar ja Opmaat heeft natuurlijk geen bekende vriendenkring binnen de PvdA zoals de BVO. Dus zal burgemeester Bijl voor Opmaat niets uit de hoge hoed toveren en zich niet zo sterk profileren. Welzijnswerk heeft geen skyboxen waar je met de grote jongens onder elkaar bent. Geen terrein waar je politieke ambities kwijt kan.

U bent hier